Revista online editata de Clinica Urechii (clinicaurechii.ro)
joi septembrie 16th 2021

Cum utilizez orlonline?

Acest site este conceput ca o resursa de informatie medicala pentru pacientii care sufera de afectiuni ale nasului gatului si urechilor.
Prin grija colectivului de medici ai Clinicii Urechii dorim sa va oferim posibilitatea de a accesa informatii concise si utile, scurtand astfel timpul pe care sunteti nevoit sa il pierdeti pana la redobandirea sanatatii dvs.

  • Cea mai simpla metoda de acces a informatiilor consta in folosirea butonului de cautare – Cauta – din partea dreapta-sus a paginii. Tastand denumirea bolii, simptomului, tratamentului sau operatiei care va intereseaza, veti obtine imediat informatiile cautate !
  • Pe coloana din partea dreapta a paginii gasiti un grup de Teme ORL. Prin accesarea lor puteti afla informatii generale in legatura cu patologia cautata.
  • In meniul principal din partea de sus a paginii puteti accesa sectiunea Bolile ORL, unde veti gasi o lista a afectiunilor mai frecvent intalnite in practica acestei specialitati.
  • Daca doriti lamuriri suplimentare cu privire la temele prezentate nu ezitati sa ne contactati folosind rubrica de comentarii aflata la sfarsitul fiecarui articol.

Cu speranta ca vom putea raspunde asteptarilor dvs. va invitam sa vizitati site-ul, sa ne adresati intrebarile dvs, sau sa ne trimiteti impresii si sugestii pe Forumul orlonline aflat pe pagina  „Specialistul va raspunde” Ca urmare a interesului dumneavoastra pentru acest forum am decis sa va punem la dispozitie un nou format, mai accesibil, pentru a regasi cat mai usor intrebarile pe care ni le adresati. Mai intai va trebui sa furnizati o adresa de email valida pentru a va inregistra pe forum. Folositi numele de utilizator si parola alese pentru a va loga pe forum.   Acum puteti sa alegeti tematica in care se inscrie intrebarea dumneavoastra (tipul bolii, investigatiei) si puteti adauga noi teme de discutie pe care le considerati interesante!

Noua sectiune a site-ului dedicata medicilor specialisti ORL isi propune sa prezinte cazuri clinice deosebite, noutati terapeutice, oportunitati profesionale, in general informatii de specialitate relevante pentru practica profesionala ORL.  Colaborarea dvs. pe forum precum si cazurile clinice deosebite pe care le-ati intalnit pot constitui o resursa bibliografica pretioasa pentru colegii de specialitate.*/