Revista online editata de Clinica Urechii (clinicaurechii.ro)
joi septembrie 16th 2021

Specialistul va raspunde

Guest  

Welcome Guest, posting in this forum requires registration.

Pages: [1]
Topic: Bolile laringelui?
Guest
Member
Posts: 1

Reputation: 0
Bolile laringelui?
on: September 23, 2010, 14:44

buna ziua. As avea 2 intrebari nelegate una de cealalta:

1. de cateva luni am o senzatie ciudata in gat si simt nevoia sa imi „dreg glasul”. uneori ragusesc de cat ma chinui sa curat gatul. nu expectorez nimic. se accentua la frig, la fum de tigare.

de vreo 2 luni este permanent, independent de fum de tigari sau de frig… uneori ma incomodeaza noaptea. nu pot sa adorm.

2. de vreun an, sau cel putin atunci am observat, am niste polipi sau formatiuni mici mici mici in gat, nu ma dor, nu au alta culoare… doar ca ma incomodeaza sa nu le stiu cauza. am fost la un orl-ist acum 1 an si a zis ca presupune ca am racit si mi-a dat niste pastile de supt (strepsils) dar nu au trecut.


va multumesc si astept raspunsul dumneavostra cu nerabdare


dr.Ilie Madalina
Moderator
Posts: 98

Reputation: 0
Re: Bolile laringelui?
on: September 28, 2010, 20:06

Va recomand sa efectuati un consult de specialitate ORL, un examen de endoscopie nazala si un examen fibroscopic ( permite vizualizarea corzile vocale). In urma acestor rezultate se va putea stabili cauza simptomatologiei si adopta metoda terapeutica benefica.


Guest
Member
Posts: 1

Reputation: 0
Re: Bolile laringelui?
on: February 26, 2011, 19:32

Buna ziua

Am o senzatie de „jena” la baza laringelui – partea stanga – ce consta cateodata in senzatia de „nod in gat”, sau usoare dureri ce par a fi de la o iritatie sau usoara arsura. Permanent am tendinta de a inghiti acest „nod ” si am o usoara expectoratie incolora, sau, rar, incolora cu mici granule maronii. Am consultat 2 medici ORL si mi s-a spus ca aceste simptome ar fi de origine alergica.Am urmat tratamentul prescris fara nici un efect. Intre primul consult ORL si al 2-lea, am facut si o bronhoscopie, care pare sa fi accentuat aceasta stare.


dr.Ilie Madalina
Moderator
Posts: 98

Reputation: 0
Re: Bolile laringelui?
on: February 27, 2011, 12:36

Va recomand sa efectuati un consult de specialitate ORL care sa cuprinda un examen de endoscopie nazala si un examen fibroscopic ( permite vizualizarea corzile vocale). In urma acestor rezultate se va putea stabili cauza simptomatologiei si adopta metoda terapeutica benefica.


Pages: [1]
WP Forum Server by ForumPress | Lucid Crew
Version: 1.8.2 ; Page loaded in: 0.023 seconds.*/