Revista online editata de Clinica Urechii (clinicaurechii.ro)
joi septembrie 16th 2021

Specialistul va raspunde

Guest  

Welcome Guest, posting in this forum requires registration.

Pages: [1]
Topic: ciuperci ciudate pe limba
Guest
Member
Posts: 1

Reputation: 0
ciuperci ciudate pe limba
on: September 28, 2011, 06:38

Buna, sotul meu se confrunta de cateva luni bune cu niste ciuperci tare ciudate pe limba. A facut tot felul de tratamente dar tot nu ii este mai bine. Recent i-au fost recoltate probe pentru analize dar nu i-au iesit nimic suspect.

Ca descriere: sunt ciupercute mici, alb-rosii, opace, mai predominante de la jumatatea limbii inspre gat. Undeva pe lateralul limbii parca este o mica gaura (nu stiu daca s-a rupt vreo ciperca sau a „sapat” asa). Mai zice ca are senzatie ca si cand te arzi pe limba si iti zvacneste. Doctorul ORL-ist la care tot merge i-a interzis sa mai manance dulciuri, acidulat, picant etc. El este si vegetarian deci daca nu mai mananca nici dulciuri are o senzatie de lipsa de energie, moleseala.

Eu am o parere proprie despre simtomele lui si nu stiu daca are vreo relevanta: anul trecut in februarie a fost operat de deviatie de sept, iar in mai s-a mutat intr-o casa cu foarte multa umiditate si mucegai. la o curatenie generala si dat cu 2 sticle de antimucegai am fost uimiti cat mucegai si in ce cantitate era dupa corpurile de bucatarie. Eu nu am nimic nici un simptom dar lui ii este mai rau si de multe luni nu ii mai trec. Daca aveti vreun sfat va ascult cu drag. Ar trebui sa merga si la un dermatolog?

in asteptarea raspunsului va doresc o zi frumoasa

cu stima,

alexandra


dr.Ilie Madalina
Moderator
Posts: 98

Reputation: 0
Re: ciuperci ciudate pe limba
on: February 4, 2016, 10:54

Este recomandat sa faca un consult alergologic si teste suplimentare de alergie precum si un consult stomatologic (placa bacterioana poate da astfel de simptome)


Pages: [1]
WP Forum Server by ForumPress | Lucid Crew
Version: 1.8.2 ; Page loaded in: 0.02 seconds.*/