Revista online editata de Clinica Urechii (clinicaurechii.ro)
joi septembrie 16th 2021

Specialistul va raspunde

Guest  

Welcome Guest, posting in this forum requires registration.

Pages: [1]
Topic: Tuse seaca de 4 luni
Guest
Member
Posts: 1

Reputation: 0
Tuse seaca de 4 luni
on: April 23, 2012, 09:54

Buna ziua . Ma confrunt de 4 luni cu

o tuse seaca, am fumat 5 ani de zile si am consumat mult alcool, totul a inceput acum 4 luni cand am avut o infectii ale cailor respiratorii superioare(tuseam dimineata si aveam o flegma in gat si dure in gat), am luat Zinnat, Erdomed, Parasinus si faringosept, mi sau mai ameliorat simptomele dar dupa putin timp mia revenit tusea, am facut teste sange Vsh, marker CEA, Helycobater toate au iesit normale.

Am fost l medicul ORL mia facut laringoscopie indirecta si mia zis ca am corzile vocale ingrosate de la fumat dar nimic grav mia dat Eurespal. Am fost la pneumolog am facut radiografie , test Tbc totul normal.

Acum recent am fost l alt medic si mia zis ca am laringo traheita , mia dat Tussin forte, paracetamol, Hexoraleten n, Claritromicina, dar tot nu mi sau ameliorat simptomele tusesc sec si am senzatia de ceva in gat , uneori cand respir se aude un sunet uruitor la nivelul traheei sau laringelui si uneori daca ma chinui mai mult cu tusea reusesc sa expectorez o sputa de dimensiunea unui bob de mazare culoare incolora-albicioasa asemene albusului de ou. As dori sa va intreb daca este ceva normal aceasta tuse dupa lasarea tigarilor sau poate fi vorba de un cancer, ce investigatii ar trebui sa mai fac? Va multumesc.


dr.Ilie Madalina
Moderator
Posts: 98

Reputation: 0
Re: Tuse seaca de 4 luni
on: May 5, 2012, 14:55

Va recomand sa mai efectuati un examen fibroscopi pentru a vizualiza corzile vocale inca o data. Trebuie sa efectuati periodic acest lucru in vederea monitorizarii atente a evoulutiei lor.


Pages: [1]
WP Forum Server by ForumPress | Lucid Crew
Version: 1.8.2 ; Page loaded in: 0.018 seconds.*/