Revista online editata de Clinica Urechii (clinicaurechii.ro)
duminică mai 16th 2021

Implantul cohlear – o cursa contracronometru

IMPLANTUL COHLEAR – O CURSA CONTRACRONOMETRU

Implantul cohlear si vibroplastia au schimbat complet tabloul posibilitatilor de recuperare auditiva in ultimele 2 decenii. Hipoacuzia neurosenzoriala severa si profunda au incetat sa mai reprezinte sentinte definitive de scufundare a pacientului in “lumea tacerii” – limitarea drastica a posibilitatii sale de a comunica si relationa cu lumea inconjuratoare … citeste mai departe

Reader Feedback

2 Responses to “Implantul cohlear – o cursa contracronometru”

 1. vasile spune:

  Buna. Eu am fost operat la virsta de 18 luni pentru ca au inceput sa imi curga ambele urechi la virsta de 6 luni, dar dupa operatie au continuat sa imi curga pina la virsta de 12 ani. Dupa aceea nu au mai curs, dar imi scade auzul din ce in ce. Acum am 36 de ani si as vrea sa-mi fac transplant de timpan. Credeti ca se poate la virsta pe care o am, si daca da unde trebuie sa vin?
  Multumesc pentru intelegere.

  • admin spune:

   Va recomand sa luati legatura telefonic cu secretariatul Clinicii Urechii la numarul 0788355842 (d-na Ionica Valentina). Veti solicita un consult de specialitate la dr. David si veti fi indrumat cu privire la posibilitatile de tratament (intr-adevar, o timpanoplastie pare a fi solutia optima pentru problema dvs.).

   Mult succes!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.*/